Kütüphane Çalışma Saatleri ve Hizmetler

Kütüphane Çalışma Saatleri

• Kütüphanemiz, ulusal-dini bayram günleri gibi tatil günleri dışında hafta içi her gün 08:30 - 22:00, hafta sonu ise 10:00 - 17:00 saatleri arasında açıktır.
  • Kullanıcıların materyal talebi, yalnızca hafta içi 08:30 – 17:30 saatleri arasında karşılanmaktadır.

Kütüphane Grup Çalışma Odası ve Okuma Salonu Hizmetleri

• Kütüphanemiz, Üniversitemizin 3. katında bulunan bir adet grup çalışma odası ve bir adet okuma salonu ile hizmet vermeye devam etmektedir.
  • Grup çalışma odamız ve okuma salonumuz hafta içi 08.30 – 17.30 saatleri arasında kullanıma açıktır.
  • Öğrenciler grup çalışma odalarını kullanabilmek için önce rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.
  • Grup çalışma odaları en az 4 kişiden oluşan grupların kullanımı için uygundur.
  • Konu ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için; 0212 866 01 01 no’lu numaradan bize ulaşabilir veya kutuphane@rumeli.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.
Designneuro